Stan Van Samang - Anders Dan Anders

/sites/default/files/public/2020-06/anders_dan_anders_-_visual.jpg

Nieuwe datum: 1 oktober 2022

In het najaar van 2022 trekt Stan Van Samang opnieuw de theaters in met zijn nieuwe show Anders dan anders. De eerste single – River Of Life - is een voorproefje van het nieuwe album waar Stan Van Samang mee uitpakt. Om de release van dat gloednieuwe album te vieren, trekt hij de theaters in. Met deze nieuwe theatertour wil hij een passend vervolg breien aan zijn vorige theatertour Op de Schoot, waarmee hij maar liefst meer dan 70 uitverkochte optredens gaf over heel Vlaanderen.

Show

  • Zaterdag 1 oktober 2022: 20:30 uur - Nieuwe datum

Vanwege de COVID-maatregelen werd beslist om het concert van Stan Van Samang, dat normaal op zaterdag 4 december 2021 zou plaatsen, uit te stellen. We kiezen ervoor om het concert in alle comfort met een volle zaal te laten doorgaan. Daarom wordt het concert in het Proximus Theater verplaatst naar zaterdag 1 oktober 2022. Jouw reeds aangekochte tickets zullen automatisch geldig zijn op de nieuwe datum. Je hoeft verder niets te doen!

Tickets

  • Standaard: €34,00
  • Inwoners De Panne, Veurne, Koksijde: €25,50
    Ticket enkel geldig in combinatie met een eigen, geldige identiteitskaart.
  • Plopsa-abonnees en Inwonerskaart De Panne: €25,50
    Ticket enkel geldig indien je op de dag van de voorstelling in het bezit bent van een geldig Plopsa-abonnement (Plopsa-FunCard of Plopsa-GoldCard).

Prijzen zijn inclusief reservatiekosten.

Het theater is zo in de breedte gebouwd dat elke plaats een goeie zichtbaarheid biedt. Om optimale bezetting te garanderen worden plaatsen automatisch toegewezen. De zaal wordt in slangenvorm van voor naar achter gevuld.