Ketnet Musical Knock-out

Ketnet Musical Knock-out

De 6de editie van Ketnet Musical komt er aan, en het wordt een bijzondere editie: niemand minder dan Jasper, Lennart, Naomi en Nina van Campus 12 zullen dit jaar de volwassen hoofdrollen vertolken, aan de zijde van 25 nieuwe jonge talenten!

Het verhaal

Met de hulp van Campus 12 probeert Liam met zijn vrienden de sluiting van zijn boksclub tegen te houden. De eigenares van het pand wil dat de in haar ogen ordinaire boksclub plaats ruimt voor een balletschool, waar haar dochter Anja haar ballettalenten verder kan ontwikkelen. Slagen Liam en Anja erin hun krachten te bundelen, en zorgen ze er samen voor dat de balletschool en de boksclub broederlijk naast elkaar kunnen bestaan?

Shows

  • Zaterdag 7 maart 2020: 14:00 en 17:00 uur
  • Zondag 8 maart 2020: 11:00 en 14:00 uur

Tickets

  • Eerste categorie: €34,99
  • Tweede categorie: €25,99
  • Starseat: €39,49

Prijzen zijn inclusief reservatiekosten.

Het theater is zo in de breedte gebouwd dat elke plaats een goeie zichtbaarheid biedt. Om optimale bezetting te garanderen worden plaatsen automatisch toegewezen. De zaal wordt in slangenvorm van voor naar achter gevuld.

Plopsaqua De Panne

Bezoek ook Mayaland Indoor of waterpark Plopsaqua!

Maak van je bezoek aan Ketnet Musical Knock-out dé uitstap van het weekend en combineer de musicalvoorstelling met een voordelig bezoek aan Mayaland Indoor voor slechts €5,00 extra! Liever waterpret beleven? Kom dan langs in waterpark Plopsaqua De Panne voor slechts €10,99 extra!

Ga je liever all-the-way? Combineer Ketnet Musical Knock-out dan met een bezoek aan Mayaland Indoor én Plopsaqua De Panne voor €15,99 extra.