Helden: Straffer dan ooit

Helden - Straffer dan ooit

Helden: Straffer dan ooit

Na acht televisieseizoenen op Ketnet, twee bioscoopfilms en een kast vol Gouden K’s zakken de Helden af naar het Proximus Theater in De Panne voor de allerstrafste liveshow van de hele wereld! Durf jij het aan?

Tsjik tsjak BOEM!

De Helden komen naar je toe met een straffe liveshow vol spannende experimenten en het publiek als proefkonijn. Sieg, Nico, Maureen en Dempsey brengen een interactieve spektakelshow vol wetenschappelijke proeven voor Ketnetters én hun ouders.

Zet je schrap voor explosies luider dan de oerknal, extreem vettige kwarkkanonnen en superveel olifantenschuim. Wil jij je papa door de zaal zien vliegen met behulp van een stapel telefoonboeken? Wil je weten hoe je een bowlingbal kan opvangen met een blaadje papier? En is het mogelijk om op 2 seconden een levensgroot portret van jezelf te maken? De Helden zoeken het voor je uit in deze 80 minuten durende liveshow.

Shows

Had je al tickets gekocht voor de Heldenshows die in januari 2022 gepland stonden in het Proximus Theater? Dan blijven jouw tickets geldig voor één van deze nieuwe data. Je hebt hierover op 18 januari 2022 een e-mail ontvangen met meer informatie.

Tickets

Prijzen zijn inclusief reservatiekosten.

Het theater is zo in de breedte gebouwd dat elke plaats een goeie zichtbaarheid biedt. Om optimale bezetting te garanderen worden plaatsen automatisch toegewezen. De zaal wordt in slangenvorm van voor naar achter gevuld.

Inclusief toegang tot Plopsaland De Panne

Inclusief toegang tot Plopsaland De Panne

Met je ticket voor de Heldenshow kan je diezelfde dag ook genieten van de meer dan 50 attracties voor de hele familie in Plopsaland De Panne!

Ben jij klaar voor het avontuur van je leven in de gloednieuwe achtbaan The Ride to Happiness by Tomorrowland waarbij je een snelheid van 90 km/u haalt en 5 keer overkop gaat?