Gers Pardoel – Karakter

Gers Pardoel – Karakter

In het voorjaar van 2020 bracht Gers Pardoel de single ’Nachttrein ft. Sean Dhondt’, en zijn nieuwe album ‘2020’ uit en speelde in een uitverkochte Lotto Arena. Hij is ook nog altijd een graag geziene gast op de Belgische TV.

Na het grote succes van zijn vorige uitverkochte theatertour, trekt hij opnieuw de theaters in. Het wordt zijn eerste solo theatershow, waarbij Gers zichzelf begeleidt op instrumenten en op zoek gaat naar de verschillende types in hem.

Hoe ga je om met succes en vind je daarbij de juiste balans tussen artiest, vader, partner, broer en vriend. Wat met moodswings die gaan van ontevreden tot heel blij, verdrietig tot heel gelukkig, kalm tot heel boos. En hoe belangrijk is Eminem, de uberrapper ever, in het leven van Gers.

Een show waarbij uiteraard de oude en nieuwe hits aan bod komen. Kortom, dit wordt een avond om Gers Pardoel echt te leren kennen in een intieme setting.

Show

Tickets

  • Standaard: €34,00 - exclusief €2,00 reservatiekosten
  • Inwoners De Panne, Veurne, Koksijde: €25,50 - exclusief €2,00 reservatiekosten
    Ticket enkel geldig in combinatie met een eigen, geldige identiteitskaart.
  • Plopsa-abonnees en Inwonerskaart De Panne: €25,50 - exclusief €2,00 reservatiekosten
    Ticket enkel geldig indien je op de dag van de voorstelling in het bezit bent van een geldig Plopsa-abonnement (Plopsa-FunCard of Plopsa-GoldCard).

Prijzen zijn exclusief reservatiekosten.

Het theater is zo in de breedte gebouwd dat elke plaats een goeie zichtbaarheid biedt. Om optimale bezetting te garanderen worden plaatsen automatisch toegewezen. De zaal wordt in slangenvorm van voor naar achter gevuld.