Kustschlagerfestival

Kustschlagerfestival

Het Kustschlagerfestival biedt jaarlijks aan duizenden senioren de kans om zich te wagen op een echt festival met het comfort van een concert. Op de affiche staan niks dan klinkende namen, zo geven onder andere Willy Sommers, Yves Segers, Sandra Kim en Paul Bruna het beste van zichzelf op het podium van het Proximus Theater!

Opgelet: Om toegang te krijgen tot het Kustschlagerfestival is een ‘Covid Safe Ticket’ of Europees Digitaal Covid Certificaat vereist voor alle bezoekers. De afstand van 1,5m en een mondmasker zijn hierdoor niet langer verplicht.

Shows

  • Woensdag 15 september 2021: Sandra Kim, Lindsay, Paul Bruna
  • Woensdag 22 september 2021: Paul Bruna, Willy Sommers en Yves Segers

De shows op 8 en 29 september 2021 zijn geannuleerd. Heeft u tickets voor (één van) deze shows? Neem dan contact met ons op en laat ons weten of u de tickets wenst te verplaatsen naar 1 van de 2 andere shows of een terugbetaling wenst.

Tickets

  • Standaard: €20,00 - exclusief €2,00 reservatiekosten
  • Inwoners De Panne, Veurne, Koksijde, Nieuwpoort: €18,00 - exclusief €2,00 reservatiekosten
    Ticket enkel geldig in combinatie met een eigen, geldige identiteitskaart.
  • Plopsa-abonnees en Inwonerskaart De Panne: €18,00 - exclusief €2,00 reservatiekosten
    Ticket enkel geldig indien je op de dag van de voorstelling in het bezit bent van een geldig Plopsa-abonnement (Plopsa-FunCard of Plopsa-GoldCard).

Prijzen zijn exclusief reservatiekosten.

Tickets zijn momenteel enkel nog aan de kassa verkrijgbaar.

Het theater is zo in de breedte gebouwd dat elke plaats een goeie zichtbaarheid biedt. Om optimale bezetting te garanderen worden plaatsen automatisch toegewezen. De zaal wordt in slangenvorm van voor naar achter gevuld.