Kustschlagerfestival

Kustschlagerfestival

Verplaatst naar 2021

De gezondheid en veiligheid van festivalgangers, van artiesten, van crew, van vrijwilligers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Zorg dragen voor jezelf en geliefden. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het nu om. Het kustschlagerfestival neemt nu een pauze, de voorbereidingen voor 2020 worden stopgezet. In 2021 staan we er opnieuw.

Alle gemaakte reservaties worden conform het voorziene wetgevend kader voor evenementen in corona-tijd automatisch overgezet naar 2021. U hoeft hiervoor helemaal niks te doen. Er is geen herbevestiging nodig. De boeking achter uw reservatienummer wordt automatisch aangepast.

Het Kustschlagerfestival biedt jaarlijks aan duizenden senioren de kans om zich te wagen op een echt festival met het comfort van een concert. Op de affiche staan niks dan klinkende namen, zo geven onder andere Willy Sommers, Laura Lynn, Sam Gooris en Paul Bruna het beste van zichzelf op het podium van het Proximus Theater!

Shows

 • Woensdag 9 september 2020: verplaatst naar woensdag 8 september 2021
  Artiesten: Paul Bruna, Sam Gooris, Lindsay
 • Woensdag 16 september 2020: verplaatst naar woensdag 15 september 2021
  Artiesten: Paul Bruna, Sandra Kim, Vader Abraham
 • Woensdag 23 september 2020: verplaatst naar woensdag 22 september 2021
  Artiesten: Paul Bruna, Yves Segers, Willy Sommers
 • Woensdag 30 september 2020: verplaatst naar woensdag 29 september 2021
  Artiesten: Paul Bruna, Garry Hagger, Laura Lynn

Vanaf 14:00 uur vangt het Kustschlagerfestival in het Proximus Theater aan. De deuren van de Foyer zijn open vanaf 13:00 uur, de deuren van het Theater vanaf 13:30 uur.

Tickets

 • Standaard: €22,00
  Inclusief toegang tot Plopsaland De Panne vanaf 10:00 uur op de dag van de voorstelling en parking.
 • Plopsa-abonnees: €20,00
  Ticket enkel geldig indien je op de dag van de voorstelling in het bezit bent van een geldig Plopsa-abonnement (Plopsa-FunCard of Plopsa-GoldCard).
 • Inwoners De Panne, Veurne en Koksijde: €20,00
  Ticket enkel geldig in combinatie met een eigen, geldige identiteitskaart. Inclusief toegang tot Plopsaland De Panne vanaf 10:00 uur en parking.
 • Menu: €16,99
  Keuze uit: tomatensoep met balletjes, koninginnehapje of Vlaamse stoverij met frietjes (keuze ter plaatse door te geven) en koffie. Dranken tijdens de maaltijd: frisdranken en water.

Gewone tickets voor Plopsaland De Panne zijn niet geldig voor het Kustschlagerfestival in het Proximus Theater. Plopsaland De Panne is wel open voor alle bezoekers met gewone tickets.

Aan de kassa op de dag zelf, betaal je €25,00. Prijzen zijn inclusief €2,00 reservatiekosten.