Sneeuwwitje

/sites/default/files/public/2019-11/theater_sneeuwwitje_homepage_small.jpg

Sneeuwwitje

De opvolger van 'Assepoester' is bekend. Op 11 april 2020 kan je in het Proximus Theater genieten van 'Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen'. Maureen, die we kennen van de Ketnet Musical 'Troep' en Qmusic, speelt Sneeuwwitje.

"Mijn allereerste film in de cinema. De prinses der Disney prinsessen. Een vrouw die zalig mag rusten tot wanneer ze gekust wordt en dat terwijl 'de kabouterkes' het huishouden doen. Hey ho! Die stiefmoeder neem ik er dan wel bij en ik zal haar spiegeltje met plezier opblinken. “ - Maureen

‘Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen’ is net als ‘Doornroosje’ en ‘Assepoester’ een klassieker. Het verhaal is van alle tijden, magisch en ontroerend. Wanneer de koningin van haar magische toverspiegel hoort dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land is, bedenkt ze een list om voor altijd verlost te zijn van Sneeuwwitje. Maar de list mislukt, en Sneeuwwitje komt terecht bij Zeven Dwergen en een jager. Samen gaan ze de strijd aan met de gemene Koningin.

Sprookjes Bestaan

De voorstellingen, steeds gespeeld door een volledig Vlaamse cast in kleurrijke droomkostuums, zijn doorspekt met humor en de liedjes zijn echte meezingers. De voorstelling is een feest voor de héle familie.

Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling. Bij ons mag je meezingen en dansen. De jonge bezoekers worden uitgenodigd om verkleed naar het theater te komen en na de show mag iedereen in het decor op de foto met de cast.

Shows

Tickets

  • Standaard: €40 (inclusief toegang tot Plopsaland De Panne)
  • Inwoners De Panne, Veurne, Koksijde: €30 (inclusief toegang tot Plopsaland De Panne)
    Ticket enkel geldig in combinatie met een eigen, geldige identiteitskaart.
  • Plopsa-abonnees en Inwonerskaart De Panne: €25
    Ticket enkel geldig indien je op de dag van de voorstelling in het bezit bent van een geldig Plopsa-abonnement.

Bestel je tickets door te klikken op de dag en het uur van de voorstelling:

Prijzen zijn inclusief reservatiekosten.

Het theater is zo in de breedte gebouwd dat elke plaats een goeie zichtbaarheid biedt. Om optimale bezetting te garanderen worden plaatsen automatisch toegewezen. De zaal wordt in slangenvorm van voor naar achter gevuld.