Familiemusical Assepoester

/sites/default/files/public/2019-04/assepoester_homepage1_0.jpg

Familiemusical Assepoester

Toegang tot Winter Magic inbegrepen

Tijdens de kerstvakantie komt de familiemusical ‘Assepoester’ naar het Proximus Theater in De Panne.

Deep Bridge en Van Hoorne Entertainment gieten deze bestaande familiemusical in een nieuwe vorm. De voorstellingen, steeds gespeeld door een volledig Vlaamse cast in kleurrijke droomkostuums, zijn doorspekt met humor en aanstekelijke liedjes. Helle Vanderheyden zet een fantastische Assepoester neer. Aaron De Veene en Jervin Weckx zullen afwisselend de rol van prins voor hun rekening nemen. Het olijke duo Fien en Titus, gespeeld door de onnavolgbare Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke, krijgen steeds opnieuw de hele zaal mee. Bovendien wordt het publiek actief betrokken bij de voorstelling. De jonge bezoekers worden uitgenodigd om verkleed naar het theater te komen en na de show mag iedereen in het decor op de foto met de cast.

Met een ticket voor de voorstelling van ‘Assepoester’ in het Proximus Theater krijg je ook toegang tot Winter Magic in Plopsaland De Panne. Tijdens de kerstvakantie transformeert Plopsaland in een magisch winterlandschap met wel honderden kerstbomen, kleurrijke kerstballen en duizend-en-één betoverende lichtjes. Op 26 en 27 december zorgt ‘Assepoester’ voor een beetje extra magie.

TICKETS

  • Standaardtickets: €40 (inclusief toegang tot Winter Magic in Plopsaland De Panne)
  • Inwoners De Panne, Veurne, Koksijde: €30 (inclusief toegang tot Winter Magic in Plopsaland De Panne)
  • Tickets Plopsa-abonnees / Inwonerskaart De Panne: €25

Bestel hier je tickets door te klikken op de dag en het uur van de voorstelling:

Donderdag 26 december 2019 - 10u30​​​​​​

Donderdag 26 december 2019 - 12u30

Vrijdag 27 december 2019 - 10u30

Vrijdag 27 december 2019 - 12u30

Het theater is zo in de breedte gebouwd dat elke plaats een goeie zichtbaarheid biedt. Om optimale bezetting te garanderen worden plaatsen automatisch toegewezen. De zaal wordt in slangenvorm van voor naar achter gevuld.