Sneeuwwitje

/sites/default/files/public/2019-11/theater_sneeuwwitje_homepage_small.jpg

De voorstelling van ‘Sneeuwwitje’ in het Proximus Theater wordt verplaatst naar najaar 2020.

De tickets blijven geldig, je zit op dezelfde plaats. Je krijgt in de loop van de volgende dagen een mail van Tele Ticket Service, hou je mailbox en je spambox in de gaten. Je hoeft zelf geen initiatief te nemen.

Als je op de nieuw toegewezen voorstelling niet kan, dan verplaatsen we je tickets naar een andere voorstelling. Hou er rekening mee dat we niet dezelfde plaatsen kunnen garanderen, en je mogelijk voor een andere locatie zal moeten kiezen. Zodra je omboeking is gebeurd, moet je daarvoor zelf contact opnemen met Tele Ticket Service.

Sneeuwwitje

‘Sneeuwwitje’ is net als ‘Doornroosje’ en ‘Assepoester’ een klassieker. Wanneer de koningin van haar magische toverspiegel hoort dat Sneeuwwitje het mooiste meisje van het land is, bedenkt ze een list om voor eens en altijd verlost te zijn van Sneeuwwitje. Wat de koningin niet weet, is dat Sneeuwwitje intussen opgegroeid is tot een vrijgevochten, jonge vrouw. Wat als Sneeuwwitje zelf haar lot zou kiezen?

Sprookjes bestaan

Een instapmusical voor jonge kinderen, gezinnen en families, zo omschrijf je het beste de musical ‘Sneeuwwitje’. We pakken uit met een nieuwe versie van het bekende sprookje. Een nieuw script, nieuwe muziek, nieuwe decors en kostuums. Sneeuwwitje remixed.

We dompelen iedereen onder in de magie van het sprookje, maar we maken het nog wat interessanter voor de minder jonge bezoekers. Méér knipogen. Deze musical verbindt generaties. Een kind wil niets liever dan met het hele gezin kijken naar een voorstelling waar iedereen samen geniet. De voorstelling is doorspekt met humor, en de liedjes zijn catchy meezingers. Het publiek wordt actief betrokken bij de voorstelling, meezingen en -dansen mag. Na de show mag je in het decor op de foto met de cast.

Cast

De hoofdrol wordt gespeeld door Maureen Vanherberghen. Ze wordt wakker gekust (of niet) door Aaron De Veene, De Prins van dienst. Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke namen in december afscheid van Titus en Fien, maar ze zijn terug! Hoe het populaire duo er zal uitzien en wat hun namen worden, blijft nog even geheim. In ‘Sneeuwwitje’ is Jasmine Jaspers de Stiefmoeder en Laurenz Hoorelbeke haar Knecht. Charlotte Campion is de Spiegel, deels meubel, deels echte madam. Ze spreekt altijd de waarheid, daarom is ze een spiegel. Isabelle Heremans speelt de rol van de al iets meer gerimpelde Bobonneke, en is understudy voor de Stiefmoeder.

Geen musical zonder een straf ensemble! Inge Teeuwen, Nando Tilkin, Jens Sauvillir en Zoë Guisson vervolledigen de cast.

Show

  • Zaterdag 11 april 2020: 12:30 uur - Verplaatst naar najaar 2020

Tickets

  • Standaard: €40 (inclusief toegang tot Plopsaland De Panne op de dag van de voorstelling)
  • Inwoners De Panne, Veurne, Koksijde: €30 (inclusief toegang tot Plopsaland De Panne op de dag van de voorstelling)
    Ticket enkel geldig in combinatie met een eigen, geldige identiteitskaart.
  • Plopsa-abonnees en Inwonerskaart De Panne: €25
    Ticket enkel geldig indien je op de dag van de voorstelling in het bezit bent van een geldig Plopsa-abonnement (Plopsa-FunCard of Plopsa-GoldCard).

Bestel je tickets door te klikken op de dag en het uur van de voorstelling:

  • Zaterdag 11 april 2020: 12:30 uur Verplaatst naar najaar 2020

Prijzen zijn inclusief reservatiekosten.

Het theater is zo in de breedte gebouwd dat elke plaats een goeie zichtbaarheid biedt. Om optimale bezetting te garanderen worden plaatsen automatisch toegewezen. De zaal wordt in slangenvorm van voor naar achter gevuld.